Имам ли я тази система за подгряване на антифриза която е със 3 те подгряващи свещи,по ELEARN ми излиза да я има но не я виждам никъде по колата ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Система за подгряване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеА като знам на какво място са хич не ми се мисли как ще стигам до там.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеА да сте чували,че може да се мери и на буксата на релето?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
А гайчиците каква връзка имат, от релето не се ли ползва + за захранване на свещите,аз си мисля че от тая букса която отива към свещите ще могат да се мерят директно освен ако не минава през друга електроника.
Да ви се намира схемичка ?Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМоже, но гадните гайчици пак трябва да се развият.
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеА гайчиците каква връзка имат, от релето не се ли ползва + за захранване на свещите,аз си мисля че от тая букса която отива към свещите ще могат да се мерят директно освен ако не минава през друга електроника.
Да ви се намира схемичка ?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Comment